Nişantaşı Üniversitesi Öğrencileri Simge Sağın Konseri ile Mezun Oldu

Nişantaşı Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni 24 Eylül 2019 Salı günü Vadi Açıkhava’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin, öğretim üyelerinin, öğrenci velilerinin yanı sıra birçok sektör temsilcisi mezuniyet törenine katılım gösterdi.

Vadi Açıkhava’da saat 11.00 itibari ile başlayan törende mezun öğrenciler bölümlerine göre bölüm başkanları ile sahneye alındı ve hatıra fotoğrafı çekildi. Fotoğraf çekiminin ardından yerlerine alınan öğrencilere ilk konuşmayı Öğrenci Konseyi Başkanı Hande İmdat gerçekleştirdi.

Konuşmasında dikey geçiş sınavı ile yine Nişantaşı Üniversitesi’nde lisans bölümüne başlayacağını belirten İmdat, bunun kendisi için gurur verici olduğundan bahsetti. Konuşmasını mezun arkadaşlarına başarılar dileyerek tamamlayan İmdat’ın konuşmasının ardından Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın alkışlarla sahneye davet edildi.

Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın konuşmasında mezun öğrencilere yönelik            ‘’ Hayatınız boyunca kılavuzunuz, bilim ve evrensel değerler olacaktır. Farklı düşünce ve görüşlere açık olmaktan vazgeçmeyeceksiniz. Bundan sonraki yaşamlarınızda daima çevreye duyarlı, daima sosyal sorumluluk sahibi, daima nitelikli, iyi insanlar olarak Nişantaşı Üniversitesi diplomasının marka değerine yeni değerler katacaksınız.’’

Prof. Dr. Şenay Yalçın: ‘’Cumhuriyetimizin bekçilerisiniz.’’

‘’Cumhuriyetimizin bekçilerisiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, mensubu olduğunuz topluma, milli ve manevi değerlerimize olan bağlılığınız; insanlığa, ailenize ve kendinize olan sevgi ve saygınız hiç eksilmesin. Size güvenimiz, size inancımız tamdır.’’ ifadelerini kullandı.

Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın’ın konuşmasının ardından derece yapmış öğrenciler sahneye davet edilerek ödülleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından Meslek Yüksekokulu’nu dönem birincisi olarak tamamlayan Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü Öğrencisi Ümit Kökalp mezun arkadaşlarına yönelik yapmış olduğu konuşmasında almış olduğu eğitimin kalitesinden bahsederken iş hayatında Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu kimliğini onurla taşıyacaklarını belirtti.

Büyük Bir Başarı Öyküsü!

Dönem Birincisi: Cam Kemik Hastası Mine Gürleyen

Ödül töreninin sonunda üniversiteyi dönem birincisi olarak tamamlayan Mine Gürleyen’in açıklanması ile birlikte tüm mezun öğrenciler ve veliler Gürleyen’i ayakta alkışladı. Doğuştan cam kemik hastası olarak hayata gelen Gürleyen, konuşmasında katılımcılara hastalığından dolayı üniversiteye başlayana kadar eğitim hayatında yaşamış olduğu zorluklardan bahsetti. Mine’nin hikayesi misafirleri derinden etkiledi birçok misafir gözyaşlarına hakim olamadı.

Nişantaşı Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı dönem birincisi Gürleyen konuşmasını ‘’Hayatta ne yaşarsanız yaşayın, mutlaka inanın. İnanmaktan asla vazgeçmeyin. Kendinize ve hayallerinize inanın.’’ sözleriyle tamamladı. Mine’nin konuşması mezun öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin mezuniyet andını okuması ve keplerini coşkuyla havaya fırlatmasıyla sona erdi.

Mezuniyet Töreninin Ardından Simge Sağın Konseri!

Nişantaşı Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreninin tamamlanmasının ardından Vadistanbul Açıkhava konser alanında yapılan hazırlıklar ile birlikte saat 20.00 itibari ile Öpücem, Aşkın Olayım, Yankı gibi popüler şarkılarıyla tanınan pop müziğin sevilen ismi Simge Sağın, Nişantaşı Üniversitesi mezun öğrencileriyle bir araya geldi. Konser öncesi gençlerle beraber olmaktan büyük keyif duyduğunu söyleyen Sağın, “Mezuniyet konserleri diğerlerine göre daha pozitif ve eğlenceli geçiyor. Mezuniyet duygusunun açığa vurulması ve o sahnedeki eğlence daha da tavan yapıyor. Bu yüzden çok eğlenceli geçiyor” dedi.

Yayınlanma Tarihi: 25.09.2019