Nişantaşı Üniversitesi Öğrencilerinden "Gönüllü Turizm"

NİŞANTASI Üniversitesi öğrencileri Sinop Aşıklar Caddesi'nde 'Gönüllü Turizme' katıldı. Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü 2'nci sınıf öğrencileri, Sinop Aşıklar Caddesi'nde düzenlenen 'Gönüllü Turizme' katıldı. Sosyal Sorumluluk Danışmanı Sibel Karaduman, "Biz burada Nişantaşı Üniversitesi olarak danışmanlık veriyoruz ve  bu kapsamda gönüllü turizmi gerçekleştiriyoruz. Bizim hep beraber çocuklar ile yapmak istediğimiz okulda teoride öğrendiklerini gerçek hayatta sunmaları. Daha öncede Bektaşağa Köyü'nde bir ilkokula gelmiştik ve güzel bir gün geçirmiştik. Yarın ise kotra yapımını öğreteceğiz. Asıl amacımız öğrenciler Karadeniz’e geldikleri zaman farklı bir kültürü nasıl öğrenebilirler” dedi.

KAYNAK: HÜRRİYET

Yayınlanma Tarihi: 29.05.2017