Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Egemen Yılgür En İyi Bildiri Ödülü’nü Kazandı

Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Egemen Yılgür’ün İstanbul’da yapılan Sosyal Bilimlerde Güncel Tartışmalar Uluslararası Kongresi’nde sunduğu “Teneke Mahalle in Bomonti-Feriköy: The Waves of Migration from the ’93 War to 1999 Earthquake, Social Encounters and the Dynamics of Transformation” başlıklı bildirisi Kongre Bilim Kurulu tarafından Sosyoloji alanında En İyi Bildiri olarak seçilmiştir.

Sosyal Bilimlerde Güncel Tartışmalar Uluslararası Kongresi (International Congress on Current Debates in Social Sciences - CUSED) İngiltere’deki Westminster Üniversitesi tarafından Kocaeli Üniversitesi (Türkiye) ve Opava Silesian Üniversitesi (Çek Cumhuriyeti) ile işbirliği altında 2010 yılında Londra'da düzenlenmeye başlamıştır. Her yıl farklı işbirlikleri ve güncel konularla düzenlenmeye devam eden, bu sene de Marmara Üniversitesi’nin desteği ile İstanbul’da gerçekleştirilen kongrede yüksek seviyede katılım ile gerçekleşmiştir.

Yayınlanma Tarihi: 19.12.2017
Görüntülenme: 1991