Nişantaşı Üniversitesi Yeni Akademik Yıla “MERHABA” Dedi...

Nişantaşı Üniversitesi 2018–2019 Akademik Yılı Açılış Töreni, NeoTech Kampüs'te düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, Rektör Yardımcıları, fakülteler ve yönetimleri, akademik kadro ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yeni akademik yılın açılış konuşması için Rektörümüz Prof. Dr. Esra Hatipoğlu kürsüye çıktı.

Konuşmasına, “Bu sene Üniversite olarak çıkış noktamızı NEO EDU 4.0 olarak belirledik.” diyerek başlayan Hatipoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleriyle, YÖK himayesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştirilen 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hem de YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Yekta Saraç’ın ifade ettikleri gibi üniversitemizi dijital çağa ayak uyduracak biçimde dönüştürmek temel amacımız.” ifadelerini kullandı. Konuşmasına Eğitim 4.0’a değinerek devam eden Hatipoğlu, Dijital Dönüşüm ve Eğitim 4.0’ın Üniversitemizde uygulanan biçimi olan NEO EDU 4.0’ın temel özelliklerini anlattı.

Yayınlanma Tarihi: 10.10.2018