Nişantaşı üniversitesi YKS Deneme Sınavları Başlıyor

Sınava Başvurusu ve Sınav Salon Bilgileri

Her aday sınav başvurusunda bulunduktan sonra sınav giriş bilgileri Nişantaşı Üniversitesi tarafından sms yolu ile bilgilendirilecektir. Bu sebepten dolayı cep telefon numaranızı doğru bir şekilde yazmanız gerekmektedir. Sms yolu ile gönderilen sınav giriş bilgileri olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Sınav günleri, saatleri ve detayları başvuru formunda belirtilmiştir.

Sınavda Uyulması Gereken Kurallar

Soru kitapçıkları dağıtıldıktan sonra gelen adaylar sınava alınmayacaklardır. Cevaplama işlemini erken tamamlamış olsalar bile, adaylar sınavın ilk 90 dakikası ve son 15 dakikası içinde sınav salonundan dışarı çıkarılmayacaktır. Ayrıca sınav süresince adayların tuvalet vb. ihtiyaçlarını gidermek için sınav salonundan çıkmaları kesinlikle yasaktır. Sınav salonundan her ne sebeple olursa olsun dışarı çıkan bir aday tekrar sınav salonuna alınmayacaktır.

Sınav süresince adayların, birbirleriyle konuşmaları, kopya çekmeleri veya çekilmesine yardımcı olmaları, salondaki görevlilere soru sormaları, birbirlerinden kalem, silgi alıp vermeleri, sınav salonunda sigara, pipo, puro vb. içmeleri, sözlük, sözlük görevi yapan yardımcı araçlar kullanmaları, başkalarını rahatsız edecek şekilde bir şeyler yiyip içmeleri, sınav düzenini bozacak davranışlarda bulunmaları sınav kurallarına aykırıdır. Her aday kalem, silgi ve kalemtraş gibi gereçlerini kendileri getirecektir.

Sınav Sonuçlarının Açıklanması

Sınav sonuçları Nişantaşı Üniversitesi Resmi web sitesinden duyurulacaktır.

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ...

Yayınlanma Tarihi: 19.12.2018