NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİNDE ENDÜSTRİYEL DEĞİŞİM VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ

Nişantaşı Üniversitesi Mezunlar Kulübü tarafından gerçekleştirilen zirve iki gün boyunca birbirinden değerli konukları ağırladı.

Endüstriyel değişim ve dijital dönüşüm temasında gerçekleşen zoom oturumlarında alanında uzman beş konuşmacı öğrencilerimize deneyimlerini aktardı.

Dijital Dönüşüm Danışmanı ve Me Consultancy Kurucusu Murat ERDÖR, katılımcılara dijital dönüşüm sektöründeki tecrübelerini, geçmişten günümüze dijitalleşmenin değişim sürecini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Erdör, koronavirüs salgınıyla birlikte normal hayatımızın hızlıca dijitalleşme sürecini paylaştı. Üretim, eğitim ve ticaret başta olmak üzere hayatın her alanında dijital dönüşümün zorunlu hale geldiğini dijitalleşme sürecinin dijital bireyi, çalışanı ve dijital tüketiciyi de yarattığını önemle vurguladı.

AliExpress Türkiye ve Orta Doğu İş Geliştirme Müdürü Ece Gür EĞRİDERE, Endüstriyel Değişim ve Dijital Dönüşüm Zirvesinde AliExpress ile e-ihracat süreçleri hakkında deneyimlerini bilgi ve tecrübelerini paylaştı. EĞRİDERE, ‘’aliexpressuniversity’’ ve buradaki eğitim portallarından bahsetti ayrıca 16 ana kategoride 50 alt kategoride 300’den fazla ücretsiz eğitim materyali, blog yazıları ve webinarlar hakkında bilgi verdi. Arbitrajın ne olduğu nasıl yapıldığını ve girişimlerin hayat hikâyelerinden katılımcılara bahsederek kitap önerisinde bulundu.

Doruk Otomasyon ve ProManage Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay ÖZDEN, fabrikalarda dijital dönüşümün ne olduğu ve endüstri 4.0 konularını ele alarak sunum gerçekleştirdi. Teknolojinin ulaştığı düzey, üretimde yaşam nasıl kolaylaşır ve küresel rekabette önemli olan faktörler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Kuveyt Türk Dijital Bankacılık Grup Müdürü Okan ACAR, bankacılık ve finans alanında analogdan dijitale dönüşümü, yapay zekâ ve teknolojinin getirmiş olduğu faydalardan bahsetti. Robotik süreçler, blockchain sistemi, kripto paralar ve veri analitiği hakkında bilgiler paylaştı.

Etkinliğe katılan tüm konuşmacılarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayınlanma Tarihi: 22.05.2021