Nişantaşı Üniversitesi'nden Türkiye'nin İlk ''En Güçlü Üniversiteli'' Yarışması

Düzenlediği etkinliklerle üniversite öğrencilerine hareketli bir yaşam alanı sunan Nişantaşı Üniversitesi, yine renkli bir etkinliğe imza atıyor.

Powerlifting ve Strongman gibi yarışmaların özelliklerine sahip, katılımcıların genel güç ve dayanıklılık becerilerini sergileyecekleri “Uni Battle – En Güçlü Üniversiteli 2018” yarışması, 10-11 Mart 2018 tarihlerinde, Nişantaşı Üniversitesi ve Crossfit Taxim işbirliği ile Maslak 1453 Neotech Kampüsü’nde gerçekleşecek. Dünya çapında gittikçe popülerleşen ve yaklaşık 40.000 katılımcısı bulunan Powerlifting sporunu, Türkiye’de tanıtmayı ve yaygınlaştırmayı hedefleyen, ülkemiz adına uluslararası oyunlara katılım sağlayacak kaliteli sporcuların yetiştirilmesini amaçlayan “Uni-Battle – En Güçlü Üniversiteli 2018” , üniversite öğrencilerinin katılıma açık olacak ve yarışmaya bireysel ya da gruplar halinde katılım sağlanabilecek. Ağırlık kaldırma, ağırlık fırlatma, temel jimnastik hareketleri ve koşu yarışı gibi etapların olacağı bu ödüllü organizasyon, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu desteği ile Türkiye’de ilk kez düzenlenecek.

“Uni-Battle – En Güçlü Üniversiteli 2018” yarışması, teknoloji ve tanıtım stantlarını, canlı grup ve DJ performanslarını, Youtuber’ları ve birçok sürpriz sanatçıyı da izleyiciler ve sporcular ile buluşturacak.

Yayınlanma Tarihi: 06.03.2018