Nişantaşı Üniversitesi’nden yurt dışı eğitim fuarlarına çıkarma

Nişantaşı Üniversitesi Fas'ın Casablanca, Rabat ve Marakeş şehirlerinde gerçekleştirilen eğitim  fuarlarına katıldı.

Üniversiteyi temsilen Uluslararası Ofis Daire Başkanı Dr. E. Burak Arıkan ve Uzman Yardımcısı Mahassine Merabet’in katılım sağladığı fuarların ardından ülkedeki liselere de ziyaretler gerçekleştirildi. Fas'ın önde gelen liselerine yapılan ziyaretlerde öğrenci ve rehber öğretmenlere Nişantaşı Üniversitesi'nin sunduğu imkanlar anlatıldı.

Casablanca'daki fuar öncesinde T.C. Fas Büyükelçisi fuara katılan Türk üniversiteleri ile öğlen yemeğinde buluştu. Rabat'ta yapılan fuara ise T.C. Fas Büyükelçiliği Eğitim Ataşesi katıldı.

Nişantaşı Üniversitesi’nden yapılan açıklamada önümüzdeki aylarda Kazakistan, Özbekistan, Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleşecek eğitim fuarlarına da katılım sağlanacağı bildirildi.

Yayınlanma Tarihi: 11.02.2020