Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu ve Öğrenci Kulüpleri Bir Araya Geldi

Nişantaşı Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu tarafından organize edilen, 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Kulüpleri Toplantısı, NeoTech Kampüs Kd. Hakim Albay Süleyman Takkeci Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Mütevelli Heyet Başkanımız Sn. Dr. Levent Uysal’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya 60 öğrenci kulüp başkanı katılım sağladı.

Dr. Levent Uysal konuşmasında; öğrenci kulüp başkanlarından her türlü görüş ve önerilerini paylaşmalarını istedi. Ayrıca kendisi ve akademik kadronun her birinin kulüp üyesi olarak çalışmalarda bulunacağını ve gereken desteği vereceğini belirtti. Tüm bunlarla beraber kulüpler arasında yapılacak yarışma ve seçmelerle birlikte öne çıkan kulüplerle birlikte etkinlik ve organizasyonlar a sıracılığıyla sık sık bir araya gelme sözü verdi.

Lisans Öğrenci Dekanı Fatih Yıldız ise yeni açılan kulüpler ve kulüp başkanları ile tanışmasının ardından, öğrencilere şu an için yapılan ve yapılması planlanan faaliyetlerden bahsetti. Kulüplerin daha etkin etkinlikler gerçekleştirebilmeleri için Öğrenci Dekanlığı Birimi olarak tüm kulüplere destek olacaklarını belirtti.

Son olarak, öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Nişantaşı Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Süngeriçlioğlu, gerçekleştirilecek projelerde kulüplerin birlik ve beraberliklerinin çok önemli olduğunun vurgusunu yaptı.

Toplantı,  Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu ile kulüp başkanlarının karşılıklı soru cevaplarıyla son buldu.

Yayınlanma Tarihi: 24.03.2021