Öğrencilerimiz Geleceğin Robot Teknolojileri ile Tanıştı

Nişantaşı Üniversitesi Araştırma-Geliştirme Kulübü, 30 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirdiği bir etkinlikle otomasyon ve robot teknolojileri konusunda dünyanın lider şirketlerinden biri olan FANUC ROBOTICS’i ağırladı. Etkinlikte, FANUC ROBOTICS Türkiye adına konuşan Teknik Müdür Murat Kısa, ileri teknoloji robot uygulamalarını ve geleceğin robot teknolojilerini anlattı. Büyük ilgi gören etkinlikte dikkat çeken konulardan biri de Nişantaşı Üniversitesi ile FANUCS ROBOTICS şirketi arasında robot teknolojileri alanında yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanan iş birliğinin müjdelenmesi oldu.

Nişantaşı Üniversitesi Araştırma-Geliştirme Kulübü, böylelikle başarılı bir etkinliğe imza atarken önümüzdeki dönem içerisinde güzel projelerin yolda olduğunun sinyallerini de vermiş oldu.

Etkinlikten karelere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Yayınlanma Tarihi: 01.12.2017