Öğrencilerimizden proje başarısı

Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Şahin danışmanlığında Lisans öğrencilerimiz MUSTAFA ALSAYED “Cam/Karbon Takviyeli Kompozitlerin Eğilme/Darbe Direnci Özelliklerinin Belirlenmesi ve Yüzey Pürüzlüğünün Modellenmesi” ve MİNA MERVE NUR GÜNTÜRK “Kompozitlerin Üretimi ve Mekanik Özelliklerinin Araştırılması” isimli araştırma projeleri ile 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek hakkı kazanmışlardır.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Umut Hacıfevzioğlu danışmanlığında Lisans öğrencimiz RÜMEYSA ILGAZ “Covıd-19 Panemisinin Kayıtlı ve Kayıtsız Suriyeli İşçilerin Sosyoekonomik Yaşam ve Entegrasyonu Üzerindeki Etkisi” isimli araştırma projesi ile 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek hakkı kazanmıştır.

Rektörlük olarak danışman hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayınlanma Tarihi: 22.05.2021