Öğrencimiz Tolunay Kaya Houston Community College’de

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nın 2018-2019 akademik yılında, ABD’de bir akademik yıl boyunca eğitim almak isteyen meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik Fulbright Eğitim Komisyonu tarafından Türkiye’de 11 öğrenciye verilen eğitim bursunu almaya; Üniversitemizden Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Tolunay Kaya hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Fulbright Eğitim Komisyonu Meslek Yüksekokulu Eğitim Bursu ile Amerika Texas'ta bir akademik yıl boyunca “Houston Community College”de Bankacılık Eğitimi alacak. Burs kapsamında ABD'ye giden öğrencilerin, kendi alanlarındaki teknik bilgilerini, liderlik becerilerini ve İngilizce yeterliliklerini geliştirmeleri amaçlanıyor. Program aynı zamanda profesyonel staj, alan çalışması ve toplumla etkileşim imkânı da sağlıyor. 10 aylık program süresince öğrencimiz Tolunay Kaya’ya başarılar dileriz.

Yayınlanma Tarihi: 12.06.2018