“Olimpik Sporların Uluslararası Yönetimi ve TMOK” konulu seminer gerçekleşti

Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Spor Yönetimi Programı öğrencilerine yönelik düzenlenen “Olimpik Sporların Uluslararası Yönetimi ve TMOK” konulu seminer, 2 Aralık 2017 tarihinde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) Olimpiyatevi binasında gerçekleşti. Seminerde büyük spor organizasyonlarının fonksiyonları, planlama, uygulama ve sonrası için dikkat edilmesi gereken hususlar, organizasyonların düzenleyen ülkelere sağladığı faydalar ve getirdiği yükümlülükler, organizasyonların başarılı şekilde gerçekleştirilebilmesi için yönetim kademelerinde uygulanması gereken yönetişim yaklaşımları ve ayrıca TMOK’un genel yapısı ve faaliyetleri anlatıldı.

Koordinatörlüğünü Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Spor Yönetimi Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Cemal Özman’ın üstlendiği seminerde TMOK’u temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın Aksoy yer aldı. Öğrencilerin söz almalarıyla oldukça etkileşimli gerçekleşen seminer, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Yayınlanma Tarihi: 06.12.2017