Rehberlik ve Kariyer Daire Başkanı Nazik Kösegil, 17. Eğitim Sempozyumu’nda

Bu yıl 17’cisi düzenlenecek olan Eğitim Sempozyumu’nun konuşmacılarından biri, Nişantaşı Üniversitesi Rehberlik ve Kariyer Daire Başkanı Nazik Kösegil olacak. Türkiye’de ve dünyada değerlendirme sistemlerinin konuşulacağı sempozyuma dünyanın dört bir tarafından eğitimciler katılım gösterecek.

“Eğitim sistemi neden kurulur, değişir ve bu değişiklikler nelere etki eder?” gibi sorularla başlayacak olan sempozyumda, Merkezi Sınav olgusu da incelenecek.

Ülkemizdeki sınavların tarihsel gelişimi ve değişiminin anlatılacağı; son haliyle merkezi sınavların da tanıtılacağı 17’inci Eğitim Sempozyumu’nda, sınavların öğrenci yaşamı ve gelişimi üzerindeki etkilerine de değinilecek.

17. Eğitim Sempozyumu, 31 Ocak – 2 Şubat 2018 tarihleri arasında Kaya Palazzo Otel’de gerçekleşecek.

Yayınlanma Tarihi: 30.01.2018