Rektörümüz Prof. Dr. Esra HATİPOĞLU Lizbon'da Meslektaşları ile 'Dijital Dönüşüm, Dijital Kampüs ve Eğitim 4.0' ı Konuştu

Rektörümüz Prof. Dr. Esra HATİPOĞLU 24-25 Ocak 2019 tarihinde, Portekizin Lizbon ve Setübal şehirlerindeki Instituto Politècnico de Stûbal ve Universidade Nova de Lisboa üniversitelerini ziyaret etmiştir.

Ziyaret sırasında, Rektörümüz Prof. Dr. Esra HATİPOĞLU Instituto Politècnico de Stûbal Başkanı Prof. Dr. Pedro Dominguinhos ile Universidade Nova de Lisboa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Joâo Amoro de Matos ve Faculdade de Cièncias Techologia dekanı Prof. Dr. Virgílio Cruz Machado ile görüşmüştür.

Görüşmenin ana temasını, ortak eğitim ve araştırma faaliyetleri, dijital dönüşüm, digital kampüs ve eğitim 4.0 oluşturmuştur.

Yayınlanma Tarihi: 04.02.2019