Sağlıklı beslenme mutfak alışverişinden başlıyor

Diyetisyen Banu Kazanç sağlıklı beslenerek fit kalmanın buzdolabına yapılan market alışverişiyle başladığını belirtti.

Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Klübü tarafından ‘Sağlıklı  Beslenme ve Fit Kalmanın Temel Kuralları’ isimli bir seminer gerçekleştirildi.

Üniversitenin Maslak kampüsünde gerçekleştirilen seminerde Diyetisyen Banu Kazanç sağlıklı beslenerek fit kalmanın yollarını anlattı. Sağlıklı ve fit beslenmenin evdeki buzdolabına yapılan market alışverişiyle başladığını söyleyen Banu Kazanç, moda diyetlerden kaçınmak gerektiğini, aile bireylerinden sadece birinin diyet yaparken başarıya ulaşmasının daha güç olduğunu, önemli olanın ailece birlikte sağlıklı beslenerek fit kalmayı başarmak olduğunu dile getirdi.

Tüketilen yiyeceklerin tek başlarına düşünülmemesini ve birlikte tüketildikleri diğer yiyeceklere göre seçilmesinin önemine işaret eden Kazanç, sunumu sonrasında dinleyicilerden gelen soruları yanıtlayarak konuşmasını tamamladı.

Yayınlanma Tarihi: 21.02.2020