SEEP’17 Nişantaşı Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Avrupanın en büyük öğrenci ağı olan, Erasmus Student Network (Erasmus Öğrenci Ağı) bünyesinde bulunan Güneydoğu Avrupa Bölgesel Platformu (SEEP) bu sene Nişantaşı Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Platforma 10 farklı ülkeden (Azerbaycan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Gürcistan, Kıbrıs, Makedonya, Romanya, Sırbistan, Türkiye ve Yunanistan) 120 delegasyon ve misafir öğrenci katılım gösterdi.

Toplantının amacı, öğrenci ağı hakkında yeni üyelere bilgiler verilmesi ve çalıştaylar ile katılımcılara kişisel gelişim ve erasmus hakkında katkıda bulunmaktır. Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 Kampüsünde 3 gün boyunca düzenlenen bu çalıştaylar ve sunumlar, katılımcılara büyük katkı sağlamıştır. Ayrıca toplantı sonrası etkinlikler ile, ülkeler arasında kültürel paylaşımlar gerçekleşmiştir.

Platformun kapanış konuşmasında, Nişantaşı Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Yiğithan Erdoğan; Bundan sonraki hedeflerinin, 800 katılımcının yer alacağı AGM’e (Annual General Meeting) ev sahipliği yapmak olduğunu belirterek, destekleri için Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu sayın Levent Uysal’a ve Nişantaşı Üniversitesi Rektörü sayın Prof.Dr.Esra Hatipoğlu’na destekleri için teşekkürlerini iletti.

Etkinlik görselleri için lütfen TIKLAYINIZ.

Yayınlanma Tarihi: 06.11.2017