Sporda sorunları ortadan kaldırmak için bir araya geldiler

Sarıyer Belediyesi, Sarıyer Kalkınma Eylem Planı (SKEP) kapsamında ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin yöneticileri ve antrenörleri ile bir spor çalıştayı gerçekleştirdi.

Sporla ilgili bütün paydaşların katılım gösterdiği çalıştayın sonuncusuna veliler ve akademisyenlerin yanı sıra TFF Yönetim Kurulu Başkanı Ali Düşmez, İlçe Spor Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, İBB Spor Tesisleri Müdür Yardımcısı Deniz Kıyak, Nişantaşı Üniversitesi BESYO Müdürü Doç. Dr. Umut Başoğlu katılım sağladı.

Çalıştayda ayrıca Nişantaşı Üniversitesi’nden Prof. Dr. Seyhan Hasırcı spor psikolojisi,  Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Mete Yazıcı sporda tesisleşme, Dr. Öğr. Üyesi Esen Kızıldağ Kale koşu ve koşu grupları, Öğr. Gör. Cemal Özman ve Öğr. Gör Sertaç Tülek projeler,  Öğr. Gör. Melis Durasi sağlık ve beslenme , Öğr. Gör. Avni Küpeli spor medyası ve Öğr. Gör. Ersin Gençtürk su sporları oturumuna başkanlık yaptı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı konuşmasında, “Bu çalıştayın temel amacı bu sorunları ortadan kaldırmak olmalı” dedi.

Toplantının sonunda ise bir araya gelen gruplar konu başlıkları bir sonuç bildirisi yayımladı.

Yayınlanma Tarihi: 10.03.2020