Tasarım Günleri ‘nin konuğu The Weimar Creative Studio oldu

Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü tarafından Tasarım Günleri III etkinliği gerçekleştirildi.

Seminere The Weimar Creative Studio’dan Kreatif Direktör Ahmet Cebecioğlu, Sanat Direktörü İbrahim Can, Ürün Tasarımcısı Berk Mehmet Özel, Metin Yazarı Olgaç Taştan ve Account Manager Tuğberk Kızıltaş konuk oldu. Katılımcılar grafik bölümü öğrencilerine ajanslarda görev tanımlarının nasıl olduğunu, tasarım süreçlerini ve kreatif ajansların çalışma prensiplerini anlattı. Ayrıca tasarım süreçlerinde görev paylaşımı, 2020 yılının tasarım trendleri, teknoloji ve tasarımın birlikte üretimi ile interaktif tasarım üretim süreçleri hakkında bilgiler de aktarıldı.

Seminerin ardından bir de workshop çalışması gerçekleştirildi. Ajanstan gelen bilgiler doğrultusunda çalışmanın tasarım sürecinde öğrenciler yer aldı. Tasarımını tamamlayıp The Weimar Creative Studio’ya yollayanlar arasından seçilen bir öğrenciye imkânı sağlanacağı bildirildi.

Yayınlanma Tarihi: 28.02.2020