Türkiye’nin Büyük Projeleri Civil EAC 18’de Konuşuldu

Nişantaşı Üniversitesi Yapı Kulübü organizasyonu ile gerçekleşen Civil EAC’18 etkinliğinde, Türkiye’nin büyük inşaat şirketleri ve mimari danışmanlık firmaları Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech Kampüs’te 2. kez ağırlandı. Türkiye’nin 35 farklı üniversitesinden yaklaşık 400 Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği öğrencisinin katıldığı etkinlikte, Türkiye’nin büyük mimari projeleri, kent-doğa ilişkisi ve mimarların hayat hikayeleri üzerine konuşuldu.

Etkinlikte İz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk iz konuşmasında Beşiktaş Vodafone Arena Stadı’nın projesi hakkında bilgiler aktarırken, Salon Architect’ten Alper Derinboğaz ise dijital üretim teknikleri ve strüktür-mimari arasındaki ilişkiden bahsetti. Etkinliğe katılan diğer konuklar Dr. Suzan Sanlı Esin, Dilgün Saklar, Ali Özçelik ve Boran Ekinci de konuşmalarını tamamladıktan sonra soru-cevap bölümüyle etkinlik tamamlandı.

Yayınlanma Tarihi: 14.05.2018