Yeni yıl hediyeleri LÖSEV’den

Lösemili çocukların tedavisine katkıda bulunmak amacıyla Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından Nişantaşı Üniversitesi’nde yılbaşı standı açıldı.

LÖSEV’in atölyelerinde üretilen ürünlerin satıldığı stant öğrencilerden büyük ilgi gördü. 2020 yılına girmeye sayılı günler kala yeni yıl hediyelerini açılan yılbaşı standından alan öğrenciler herkesi LÖSEV’e destek olmaya davet etti.

Standı ziyaret eden Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın da ürünlerden satın alarak destekte bulundu. Prof. Dr. Yalçın, "Eğitim kurumları olarak üniversitelerin en büyük görevlerinden biri, içinde bulundukları toplumun gelişmesine ve vatandaşların refahına katkıda bulunmaktır. En etkin sivil toplum örgütlerinden birisi olan LÖSEV, 20 yıldır Türkiye’nin yarınları olan çocuklarımıza ve onların ailelerine kanser gibi zor bir hastalığa karşı verdikleri mücadele sırasında destek olmaktadır. Bu gönüllü mücadelelerinde LÖSEV vakfının faaliyetlerine katkıda bulunmak her vatandaşımızın görevidir. Biz de Nişantaşı Üniversitesi ailesi olarak LÖSEV ile süregelen bu iş birliğimizden onur duyuyoruz” dedi.

Yayınlanma Tarihi: 25.12.2019