90 (212) 210 10 10

TR

ENG

ARAŞTIRMALAR

Dr. Öğr. Üyesi Meriç Esat Bebitoğlu’nun ‘’Sen Ne Yap Biliyor Musun?’’ İsimli Kitabı Yayınlandı!

Dr. Öğr. Üyesi Meriç Esat Bebitoğlu’nun ‘’Sen Ne Yap Biliyor Musun?’’ İsimli Kitabı Yayınlandı!

Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Meriç Esat Bebitoğlu’nun ikinci kitabı ‘’Sen Ne Yap Biliyor Musun? Dünyadan ve Türkiye’den Örneklerle Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi ’’ isimli kitabı Nobel Bilimsel Eserler tarafından yayınlandı.

Dr. Meriç E. Bebitoğlu eserinde ele aldığı güncel konu başlıkları ve kullandığı dinamik anlatım dili ile; iş insanlarından girişimci adaylarına, beyaz yakalı profesyonellerden yeni mezunlara ve akademisyenlere kadar çok geniş bir kesime hitap etmektedir. Özellikle yurt dışından örneklerle yetinmek istemeyen okuyucular için yurt içinden girişimcilik ve inovasyon örneklerini kendi deneyimleriyle harmanlayarak anlatmakta ve okuyucunun ilham kaynağı olurken nasıl yapılacağı konusunda da fikir vermeyi amaçlamaktadır.

Girişimcilik alanında ilerlemek isteyenler için “Sen Ne Yap Biliyor Musun?” başlığı ile altın tavsiyelerde bulunan Bebitoğlu, konunun hem teorisine hem pratiğine değinirken günlük yaşamdaki uygulamaların inceliklerinden dem vurduğu eseri raflarda yerini aldı.

Kitaba ulaşmak için  TIKLAYINIZ

Apply Nişantaşı