BAŞARILARIMIZ

4.Uluslararası Öğrenciler Kültür ve Sanat Yarışması’nda Öğrencimiz Türkiye İkincisi

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenciler Kültür ve Sanat Yarışması, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün destekleriyle gerçekleştirildi.

Öğrencimiz ‘Kısa Film’ Kategorisinde Ödül Aldı

“Uluslararası Öğrenciler Kültür ve Sanat Yarışması” Kısa Film, Fotoğraf ve Resim kategorilerinde Türkiye’de 68 bağlı derneği ve 21 ilde bulunan irtibatları ile uluslararası öğrenci alanında faaliyet gösteren en büyük sivil toplum kuruluşu olarak Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından bu yıl 4. kez düzenlendi. Uluslararası öğrencilerin ülkemiz kültür ve sanat dünyasına katkılar sunduğu yarışmaya 37 farklı ülkeden 119 öğrenci katıldı.

Yarışmanın ‘Kısa Film’ kategorisinde ikincilik ödülünü elde eden öğrencimiz İsmail Lmhmad, NeoTech Kampüste Genel Sekreterimiz Sayın Ahmet Süngeriçlioğlu ile bir araya gelerek tebrik edildi.