BAŞARILARIMIZ

Öğrencimizin Makalesi Environmental Monitoring and Assessment Dergisinde Yayınlandı

Üniversitemizin Mühendislik, Mimarlık Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü öğrencilerinden 2019 - 2020 akademik yılı bölüm birincisi olan Semanur Şahin’in “An Alternative Material for an Effective Treatment Technique Proposal in the Light of Bibliometric Profile of Global Scientific Research on Antibiotic Resistance and Escherichia Coli” başlıklı makalesi “Environmental Monitoring and Assessment” dergisinde yayınlandı.

Makale; çeşitli ortamlarda antibiyotik direnci üzerine bibliyometrik analiz çalışması olup, yapılan analizler sonucunda bir tedavi önerisi sunmaktadır. Çalışma İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuket Sivri önderliğinde ve Northwestern University’de araştırmacı olan Dr. Işıl Akpınar hocalarının da desteği ve iş birliği ile hazırlandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Şenay Yalçın öğrencimiz ile NeoTech Kampüste bir araya gelerek başarılarının devamını diledi.