ENG

2020-2021 Yaz Okulu Kayıt Süreçleri ve Ders Listesi

Değerli öğrencilerimiz,

2020 – 2021 akademik yılı yaz okulu başvuruları, 14 Haziran 2021 ile 02 Temmuz 2021 tarihleri arasında online olarak www.nisantasi.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Dersler, 5 Temmuz ile 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında online olarak sanal kampüs platformu üzerinden işlenecektir. Yaz okulundan hem üniversitemizde okuyan öğrenciler hem de diğer üniversitelerde okuyan öğrenciler ders alabileceklerdir.

Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri yaz okulundan 20 AKTS (20 AKTS ders yükünü aşması halinde en fazla 3 ders) ders yükü alabilirler. Diğer kurum öğrencileri ise yaz okulundan kendi kurumlarının onay vermiş olduğu sayı/akts/kredi de ders alabilirler.

Yaz okulunda öğretim elemanı tarafından belirlenecek tarihte online olarak bir ara sınav ve eğitimin son haftasında bir final sınavı ile değerlendirme yapılacaktır.

Ön lisans ve lisans programlarında okuyan öğrencilerimiz için Yaz Okulu ücret bilgileri aşağıdaki gibidir.

Açıklama Ücret
Yaz Okulu Kredi Ücreti  500.00 TL (KDV Dahil)
Yaz Okulu Ön Lisans Hazırlık Okulu Ücreti   3.000.00 TL (KDV Dahil)
Yaz Okulu Lisans Hazırlık Okulu Ücreti   3.500.00 TL (KDV Dahil)
Yaz Okulu Yabancı Öğrenci Kredi Ücreti  100 $ (KDV Dahil)
Yaz Okulu Yabancı Lisans Hazırlık Okulu Ücreti    750 $  (KDV Dahil)
Yaz Okulu Yabancı Ön Lisans Hazırlık Okulu Ücreti    500.00 $ (KDV Dahil)

Ödemenizi EFT yolu ile islem yapmak isteyenlerin aşağıdaki banka bilgilerini kullanmaları gerekmektedir.

TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41

Alıcı- NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Açıklama- ÖĞRENCİ AD SOYAD VE T.C. KİMLİK NUMARASI YAZILMALIDIR.

YAZ OKULU DERS SEÇİMİ VE KAYIT İŞLEMLERİ;

Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri içinÖğrenci Bilgi Sistemi (www.obis.nisantasi.edu.tr) üzerinden gerçekleştirilecek olup, güz ve bahar yarıyılı ders seçimi sürecinde kullanılan ekranlar üzerinden yapılacaktır. Ders kayıt işleminden önce yanlış ders seçimi yapılmaması için öğrencilerin öncelikle danışmanları ile görüşerek ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Yaz okulu ders seçimi ve kayıt sürecinde izlenecek yolları görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Diğer üniversitelerden gelen misafir öğrenciler için, yaz okulu kayıtları yine Nişantaşı Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Misafir öğrencilerimizin öncelikle http://obis.nisantasi.edu.tr/ogrenci/ogr0228/default.aspx?lang=tr-TR adresi üzerinden “İlk Giriş” ekranını kullanarak kayıt olmaları gerekmektedir.

Yaz okulunda açılacak olan ön lisans ve lisans derslerinin Excel listesini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Yaz okulunda açılacak olan ön lisans ve lisans derslerinin PDF listesini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Açılan dersler içerisinde göremediğiniz; ancak eski müfredatlarda yer alan dersler ve yaz okulu ile ilgili sorularınız için [email protected] adresinden destek alabilirsiniz.

Yaz okulundan ders almak isteyen misafir öğrenciler, ders içeriklerine http://ebp.nisantasi.edu.tr/dereceprogramlari/1 adresinden ulaşacak olup, ders arama kısmına talep edecekleri dersi yazıp, dersi seçtikten sonra “Rapor” butonunu tıklayarak PDF dosyasına ulaşabileceklerdir.

Misafir öğrenciler için Nişantaşı Üniversitesi’nden alınan yaz okulu derslerinin kayıtlı olduğunuz üniversite tarafından uygunluğunun alınması misafir öğrencinin sorumluluğundadır.

Yaz okulu ile tüm konularda bilgi almak için [email protected] adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Apply Nişantaşı