90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

2021-2022 Güz Dönemi Sonu İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları Duyurusu

Değerli Öğrencimiz,

2021-2022 Akademik yılı güz dönemi sonunda yapılan 10-11 Şubat 2022 tarihinde yapılan B2, AE1 ve yeni kayıtlı öğrenciler için yapılan İngilizce Yeterlilik Sınavı’ndan başarılı olan öğrencilerin listelerine aşağıda ulaşabilirsiniz.

  • Bu listede (1) bulunan İngilizce Mütercim ve Tercümanlık ve İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri bölümlerine kayıt yaptırabilirler. Ancak, eğer düzensiz öğrenci olmak istemiyorlarsa Yabancı Diller Bölümü’ne dilekçe vererek, bölümün bahar dönemindeki kurlarına devam edebilirler.
  • Bu listede (2) bulunan İngilizce Mütercim ve Tercümanlık ve İngiliz Dili ve Edebiyatı dışındaki başarılı olan öğrenciler de bölümlerine kayıt yaptırabilirler. Ancak, eğer düzensiz öğrenci olmak istemiyorlarsa Yabancı Diller Bölümü’ne dilekçe vererek bölümün bahar dönemindeki kurlarına devam edebilirler.
  • Yeni kayıt yapmış olan ve İngilizce Yeterlilik Sınavı’ndan başarılı olan öğrenciler bölümlerine kayıt yaptırabilirler.
  • Listede ismi bulunmayan öğrenciler ise üniversitemiz Yabancı Diller Bölümü web sitesinde 21 Şubat 2022’den önce yayınlanacak olan sınıf listelerinde, belirtilen sınıflarda İngilizce Hazırlık Programı’nda eğitime devam edeceklerdir.

NOT: Listede bölümleri bulunmayan öğrenciler, bölüm isimlerini en geç 18.02.2022 tarihine kadar, öğrenci numaraları ve tam isimleri ile birlikte, Yabancı Diller in prep@nisantasi.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

Yabancı Diller Bölümü

Apply Nişantaşı