TÖMER Öğrencilerinin Dikkatine

Değerli Nişantaşı Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğrencileri;

• 15 Ekim 2020 tarihinde kampüsümüzde yapılacak olan Türkçe seviye belirleme ve muafiyet sınavımızın sınav listelerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.  Listelerde sınava katılacağınız sınıf ve sınav saati bilgisini bulabilirsiniz. Listelerde ismini göremeyen yeni kayıt olmuş olan öğrencilerimiz C165 nolu sınıfta sınava girebilirler.
  • Bu sınava yalnızca; eğitim dili Türkçe olan bir programda okuyacak olan Uluslararası öğrenciler katılabilir.
  • Sınava katılmayan öğrencilerin seviyesi A1 Başlangıç Seviyesi olarak kabul edilecektir.
  • Sınav geçme notu 60(altmış)'tır.
  • Yazılı sınavda barajı geçen öğrenciler 16 Ekim 2020 tarihinde Konuşma sınavına, katılacaktır. Sınav listeleri ve sonuçlar 17 Ekim 2020 tarihinde web sitemizde sizlerle paylaşılacaktır. Sınıf listelerinin web sitemizden ilanı ise 18 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacaktır.

Sağlık ve Başarı Dileklerimizle

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi