“Türkçe Seviye Belirleme ve Muafiyet Sınavı” Konuşma Bölümü Sonuçları

Sevgili Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri,

03.Ekim.2019 Perşembe günü gerçekleştirmiş olduğumuz “Türkçe Seviye Belirleme ve Muafiyet” sınavının konuşma bölümü sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.

Listelerde “Muaf” olanlar, “Konuşma Sınavı” puanları ve sınavı geçemeyip “Türkçe Hazırlık” okuyacak olanlar belirtilmiştir. Listelerde sadece sınava katılmış olan öğrencilerimiz bulunmaktadır. Sınavlarımıza katılmayan öğrencilerimiz düzeylerine uygun Türkçe Hazırlık sınıflarına yerleştirileceklerdir.”

Not: Türkçe Hazırlık okuyacak öğrenciler kendi düzeylerine uygun sınıflara yerleşmek için 07.Ekim.2019 Pazartesi günü “Sınıf Düzeyleri Belirme” sınavına gireceklerdir. Bununla ilgili listeler ve sınıf bilgileri 04.Ekim.2019 Cuma günü web sayfamızda duyurulacaktır.