ETKİNLİKLER

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölümü, Aşçılık Programı Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz Elbistan Sahra Mutfağı’nda

Deprem sonrası Elbistan’daki ilk nitelikli yardım destek noktalarından biri olan Elbistan Şeker Fabrikasında kurulan Sahra Mutfağı, Acil Gıda Kollektifinin koordinasyonuyla profesyonel şeflerin, Gastronomi bölümü ve Aşçılık programı öğrencilerin dayanışmasıyla devam ediyor. İstanbul Nişantaşı üniversitesi Gastronomi bölümü ve Aşçılık programı akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin katkılarıyla günde yaklaşık 15.000 kişinin günlük sıcak yemek ihtiyacını karşılamak için her hafta Sahra Mutfağın ’da yerlerini alıyorlar.