90 (212) 210 10 10

TR

ENG

Hakkında

Hakkında

Biz hayatın, hayallerin ürünü olduğuna; hayallerin hedefleri, hedeflerin hayatı meydana getirdiğine inanan; işine kalbini de aklı kadar katan büyük bir aileyiz. 

Çıktısı bilim olan bir iş yapmanın gereği; farklı bakmanın, farklı görmenin, değişmenin ve değiştirmenin gücüne inanıyoruz. Bize dokunan her bir insanın hayatını, hedefleri ve hayalleri yönünde değiştirmek; önce çevremizi, sonra ülkemizi, ardından tüm dünyayı güzelleştirmek hedefiyle yürüyoruz.  

Bu yolda, öğrencilerimizi yalnızca derslere değil, hayata hazırlıyoruz; onlara sadece müfredatı değil, mesleklerini öğretiyoruz;  hayatı teoride bırakmıyor, deneyimletiyoruz. Bir dünya üniversitesi olarak, yerel değerlerine sahip çıkan dünya insanları yetiştiriyoruz. Dört duvarla çevrili, kapalı bir eğitim kurumu değil, yüzü hayata, çevresine, tüm dünyaya dönük yaşayan ve her an nefes alan bir üniversiteyiz.

Öğrencilerimize kendilerini tanımaları, hayallerini tanımaları, hedeflerini belirlemeleri, o hedefleri teker teker aşmaları yönünde fırsatlar sunuyor, onları da bizimle ve tüm dünyayla beraber değişmeleri ve gelişmeleri yönünde yüreklendiriyoruz.

Çünkü biliyoruz ki hayaller, hayatı değiştirir. Bir kişi değişirse, dünya değişir.

Apply Nişantaşı