90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Başvuruları

2024-1-TR01-KA131-HED-000195958 proje numaralı Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları 5 Nisan 2024 – 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında turnaportal.ua.gov.tr adresi üzerinden ONLINE olarak alınacaktır.

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Başvurularına ilişkin detaylı bilginin yer aldığı kılavuz için lütfen tıklayınız
 

Önemli Not: Başvuru yapmadan önce linkte yer alan kılavuzun ve başvuru sistemine ilişkin hazırlanmış başvuru rehberinin dikkatli bir şekilde okunması önem arz etmektedir. 

Dikkat: Öğrenciler sadece Anlaşmalı Üniversiteler listemizde yer alan ve kendi bölümlerinde anlaşmamızın bulunduğu üniversiteleri tercih edebilirler. Bunların dışında yapılan tercihler geçersiz sayılmaktadır.

Akademik konularda: destek almak için bölüm Erasmus koordinatörleriniz ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili sözleşme dönemine ait kontenjan bilgileri kesinleşmemiş olduğu için değerlendirme süreçlerinde gecikmeler yaşanabilmektedir. Söz konusu gecikmeler ise partner üniversitelerin nominasyon tarihlerinin geçmesine sebebiyet verebilmektedir.

Bu bağlamda, 2024-2025 Akademik Yılı Güz dönemi için hareketlilik gerçekleştirilmesi mümkün olmayacaktır. Öğrenciler 2024-2025 Akademik Yılı Bahar dönemi hareketlilik gerçekleştirebileceklerdir.

Ancak 2024-2025 Akademik yılında son sınıf olacak öğrencilerden Bahar döneminde IMU stajı bulunanların hareketliliğe katılması mümkün olmayacaktır. Süreçte yaşanacak gecikme ve aksaklıklardan doğacak kayıplardan üniversitemiz ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.

Erasmus İngilizce Yeterlilik Sınavının tarih ve saat bilgisi daha sonra ilan edilecektir.

Apply Nişantaşı