90 (212) 210 10 10

TR

ENG

NeoTech Campus

NeoTech Campus

Türkiye’nin en hızlı büyüyen vakıf üniversitelerinden Nişantaşı Üniversitesi’nin en büyük projesi 1453 NeoTech Campus ile eğitimde yenilikçi ve teknolojik bir çağ başlıyor.

Dünya hızla gelişirken değişime açık olan, çağı yakalamanın ötesinde geleceğe yatırım yaparak çağ atlayan ve yarınları güvence altına alan herkes mutlak başarıya ulaşıyor. Bunu bilerek ilerleyen Nişantaşı Üniversitesi, büyük bir yatırımla Maslak’ta yükselen ve geleceğin dünyasını şekillendirmeyi amaçlayan yeni kampüsü 1453 NeoTech Campus ile Türkiye’yi ezber bozan yeniliklerle tanıştırıyor. Teknoloji ve internetin hayata hakim olmasıyla küçülen dünyada büyük yatırımlar gerçekleştiriyor. Bu yatırımların en büyüğü olan 1453 NeoTech Campus’ta yönetiminden akademisyenlerine, teknolojisinden eğitim anlayışına kadar tüm bileşenleriyle bilimi, teknolojiyi, dünyayı ve insanları yakından takip ediyor; farklı bakmanın, görmenin, değişmenin ve değiştirmenin gücüne inanıyor.

1453 NeoTech Campus ile şehrin merkezinde yükselenin yalnızca yapılar değil, eğitim ve insan olmasına da büyük özen gösteriyor. 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde ilk öğrencilerini ağırlayacak olan kampüsüyle öğrenci sayısını kademeli olarak artırmayı planlıyor. Vakıf üniversiteleri arasında bir ilk olan bu özelliğiyle daha fazla sayıda öğrenciye ulaşarak Türkiye’nin geleceğini olumlu yönde hızla şekillendirmeyi amaçlıyor.

 

Maslak 1453 NeoTech Campus Konumu


Apply Nişantaşı