90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

Erasmus Uluslararası Hareketlilik Başvuru Sonuçları

2022-1-TR01-KA131-HED-000053795 proje numaralı Erasmus Uluslararası Hareketlilik Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır.

Asıl liste sonuçları için tıklayınız

Yedek liste sonuçları için tıklayınız

Asıl Listede yer alan personelin hareketliliğe katılıp katılmayacağını 26.04.2024 tarihine kadar Erasmus ofisine mail yoluyla (erasmus@nisantasi.edu.tr) bildirmesi gerekmektedir. İlgili tarihten sonra mücbir bir sebep göstermeden feragat eden personelin bir sonraki başvurusundan -15 puan düşülecektir. Asıl listede yer alan personelden hareketliliğe katılmaktan vazgeçen olduğu takdirde yedek listede yer alan bir sonraki personele hak tanınacaktır. 

Yedek listede yer alan personel rektörlük onayı ile hareketliliğe hibesiz olarak katılabilir. Hibesiz katılım sağlamak isteyen personelin hibesiz katılmak istediğine dair dilekçesini 26.04.2024 mesai bitimine kadar Erasmus ofisine teslim etmesi gerekir. 

Mücbir bir sebep gösterilmediği sürece (kazanılan kurumun personeli kabul etmemesi gibi) üniversite değişikliği yapılamaz. Hiç gidilmemiş kuruma hak kazanan personel kurum değişikliğini sadece hiç gidilmemiş olan farklı bir kuruma yapabilir.

Değerlendirmeler kılavuzda belirtilen değerlendirme ölçütleri baz alınarak yapılmıştır.

Başvuru sonuçlarında herhangi bir hata olduğunu düşünüyorsanız Erasmus ofisine mail yoluyla itirazda bulunabilirsiniz.

Başvuru sonuçlarına itirazların değerlendirilerek değişiklik olması halinde başvuru sonuçlarının son hali tekrar ilan edilecektir. Değişiklik olmaması durumunda tekrardan ilan edilmeyecektir.

Apply Nişantaşı