ETKİNLİKLER

II. Disiplinlerarası Lisansüstü Seminerleri

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından organize edilen II. Disiplinlerarası Lisansüstü Seminerleri, 18-19 Nisan 2024 tarihlerinde NeoTech kampüsünde düzenlenecektir. Bu etkinlik, üniversitemizin lisansüstü öğrencilerinin özgün araştırmalarını sergileme ve akademik toplulukla buluşturma amacını taşımaktadır. Seminerler, farklı disiplinlerden gelen araştırmacıların katılımıyla zenginleşecek ve interdisipliner işbirliklerinin önemini vurgulayacaktır. Dinamik oturumlar ve derinlemesine tartışmalar ile dolu olan bu etkinlik, bilimsel bilgi üretiminde kalite ve yenilikçiliği desteklemeyi hedeflemektedir. Aynı zamanda, araştırma yöntemlerinin geliştirilmesi ve bilimsel sorunların çözümüne yönelik stratejilerin paylaşılması da seminerlerin ana gündemini oluşturmaktadır. Katılımcılar arasındaki etkileşim ve bilgi alışverişi, akademik topluluğumuzun vizyonunu güçlendirerek geleceğe yönelik araştırma perspektiflerini şekillendirecektir.

Etkinliğe ilgi duyan tüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Etkinlik programı için TIKLAYINIZ.