90 (212) 210 10 10

TR

ENG

ETKİNLİKLER

NevFest24 Yapay Zekâ ve Teknoloji Zirvesi

NevFest24 Yapay Zekâ ve Teknoloji Zirvesi

Dinamik ve yenilikçi bir ekibin öncülük ettiği etkinlikte 17 kulüp ve üniversitemiz öğretim üyeleri bir araya gelerek yapay zekâ ve teknoloji alanında öncü isimleri, öğrencileri ve sektör profesyonellerini davet etti.

Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte ; Hakkı İbrahim Ünyeli Bulut Teknolojisi ve Geleceği, Gökçen Karasu Kuantum Bilgisayarları, Ayhan Demirci Generative AI Çağının İnsanı Olmak, Ahmet Karagöz Sağlıkta Yapay Zeka, Güncel Durum ve Gelecekteki Beklentiler, Ali Evren Göksungur Yapay Zeka ve Yapay Zekanın Geleceği, Doğan Dağdelen Gömülü Yazılım Sistemleri, Hakan Türkkuşu Yapay Zeka ve Tarım, Onur Engin YZ İşletmeler, Mete Ali Başkaya Blockchain ve Yapay Zeka, Yasin Halit Karayağız Mobil Uygulamalarda Yapay Zeka Kütüphaneleri, Adem Kayar Endüstri 4.0, Volkan Korkmaz Blockchain Ekosisteminde Topluluklar, Burak Gül Mekatronik Mühendisliği ve Geleceği, Kübra Erdoğan Sağlıkta Yapay Zeka ve Mekatroniğin Geleceği konularını ele aldı.

Misyon olarak, yapay zekâ ve teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri paylaşmak, yeni fikirlerin ortaya çıkmasını teşvik etmek ve katılımcılara bu dinamik sektörde güçlü bir ağ oluşturma fırsatı sunması hedeflenen etkinlikte, 300’e yakın katılımcı yer aldı. Önümüzdeki günlerde mini belgeseli yapılarak sosyal medyada paylaşılması hedeflenen zirvede, katılamayan teknoloji ve yapay zeka tutkunlarının faydalanması hedefleniyor.

Apply Nişantaşı