ETKİNLİKLER

PİYANO SINIF KONSERİ

18 Ocak perşembe günü Büyük Konferans Salonu’nda Üniversitemiz Konservatuvar Müzik Bölümü öğretim üyesi Doç. Verda Karaçil Cerit’in piyano öğrencileri güz dönemi konserini gerçekleştirdi. Barok, Klasik, Romantik, Çağdaş Dönem müziğinden seçkin eserler sunulan konserde Konservatuvar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, Kübra Helin Arslan, Nil Çelik, Nehir Kaya, Murat Rıfat Kırık, Gülümay Mungan, Hüseyin Görgü, Elif Sakızcı, Afaq Gulieva ve Sajjad Meisami yer aldı. Konsere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner, Müdür Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, akademisyenler, öğrenci ve sanat severler katıldı. Eserler icra edildikten sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner ve Müdür Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker öğretim üyesini ve öğrencileri tebrik etti, onlara teşekkür belgelerini takdim etti.