90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Sanal Gerçeklik Simülasyon Ünitesi SIMtoCARE

Sanal Gerçeklik Simülasyon Ünitesi SIMtoCARE

Dijital teknoloji diş hekimliği öğrencilerinin eğitiminde her geçen gün artış gösteren bir şekilde önemli rol oynamakta ve her alanda uygulanması ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam etmektedir.

Sanal gerçeklik bugün için diş hekimliğinde geleneksel öğrenme modelinin bütünüyle yerini alma durumunda olmasa da öğrenmeyi derinleştirme ve üç boyutlu kavrama fırsatı sağlamaktadır.

Dijital öğretimin yaygınlaşması, her alanda öğrenmeyi aktif bir deneyime entegre edebilmemizi sağlarken dijital teknoloji diş hekimliği uygulamalarında zaman, maliyet, teknik hassasiyet gibi konulara akıl almaz bir boyut kazandırmaktadır.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak Vakıf Üniversiteleri arasında bir adım öne çıkarak bu eğitime başladık. Öğretim üyelerimize ikincisini öğrencilerimize ise ilk eğitimlerini vererek heyecanı birlikte yaşadık.

Klinik uygulamalara geçmeden önce uygulanacak bu eğitimin öğrencilerimizi güvenle klinik çalışmalara hazırlaması ve çağın gereklerine ve Uluslararası standartlara uygun eğitim almalarını sağlayacaktır.

Seçimini yaptığımız Sanal gerçeklik simülasyon ünitesi SIMtoCARE çok sayıda uygulamayı bir arada yapabilen, sürekli güncellemelerle yenilenme imkanı olan ve uygulaması kolay bir yapıya sahip olduğu için tercih edilmiştir.

Apply Nişantaşı