2019-2020 Yaz Dönemi Uzaktan Eğitim Dersleri İle İlgili Genel Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı Yaz Dönemi sizlere daha önce duyurulduğu üzere Sanal Kampüs Platformu üzerinden işlenecektir. Hem Nişantaşı Üniversitesi hem de misafir öğrenciler Sanal Kampüs Platformuna aşağıdaki linkten erişim sağlayacaklardır.

Sanal Kampüs’e giriş için kullanacağınız kullanıcı adı tüm öğrenciler için Nişantaşı Üniversitesi Öğrenci Numara’sıdır. Şifreniz ise OBİS şifrenizdir. Sanal Kampüs Platformuna giriş yaparken öğrenci numaranızın başına “o” koymamanız gerekmektedir.

Sanal Kampüs’e giriş yaptıktan sonra ekranın sol kısmında yer alan menüden “Derslerim” butonuna tıklayarak aldığınız dersleri listeleyebilirsiniz. Gelen ekrandan ders adı üzerine tıklayarak derse ait eğitsel materyallere erişebilirsiniz (Video, PPT, Word vb.).

İlk hafta ders video ve materyalleri 10 Temmuz 2020 Cuma gününe kadar sisteme yüklenecek olup daha sonraki hafta videoları ilgili ders haftasından önce sisteme tanımlanacaktır. Tüm dersler asenkron (çevrimdışı) olarak öğrencilere sunulacak olup bazı dersler öğretim elemanın isteği ile senkron (çevrimiçi) olarak işlenebilecektir. Senkron derslerin haftalık programı dersi alan öğrencilere dersi veren öğretim elemanı tarafından sanal kampüs üzerinden duyurulacaktır. Senkron derslere canlı olarak katılamayan öğrenciler için tüm senkron dersler kayıt altına alınacak olup, öğrencilere sanal kampüs platformu üzerinden ilgili dersi istediği zaman tekrar etme imkânı sunulmuş olacaktır.

Sanal Kampüs ile ilgili bilgi ya da destek almak için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz. E-posta gönderirken lütfen okul numaranızı, adınızı ve soyadınızı, fakültenizi ya da yüksekokulunuzu, bölümünüzü, aldığınız dersi belirtiniz ve bilgi ya da destek almak istediğiniz konu hakkında detaylı bilgi veriniz.

Tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar dileriz.

21.07.2020