2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Programı

Sınav Çakışması Yaşayan Öğrencilerin Dikkatine

Nişantaşı Üniversitesi’nin değerli öğrencileri 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınav programında ÇAP/Yandal ya da başka bir sebepten dolayı aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerimiz kendi birimlerine eposta ile başvurmaları durumunda kendilerine yapılacak başka bir sınav seansında ÇAP/Yandal ya da diğer sebepten dolayı giremedikleri sınav için mazeret sınav hakkı tanımlanacaktır.

ÇAP/Yandal öğrencileri Anadal sınavlarına sınav programında açıklandığı şekilde girmek zorundadırlar. Bu öğrencilere mazeret sınavına girme hakkı sadece ÇAP/Yandal dersleri için verilecektir.

Aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerin 31 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 17:00’a kadar aşağıda yazılı eposta adreslerinden bağlı bulundukları üst birime,  std.nisantasi.edu.tr uzantılı e-posta adresinden “Dersin Kodu”, “Dersin Adı”, “Dersin Öğretim Elemanı” ve “Sınav Çakışmasının Nedeni” (ÇAP/Yandal/Diğer) “Adı Soyadı ve Öğrenci Numarası” belirtilerek başvurmaları gerekmektedir (bu bilgilerin hepsinin tam olarak belirtilmesi gerekmektedir). Başvuru yapmayan öğrencilere mazeret sınav hakkı tanınmayacak olup tüm öğrencilerimize final sınavlarından başarılar dileriz.

Meslek Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]

Sanat ve Tasarım Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Sivil Havacılık Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Bahar Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2020-2021 Bahar Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2020-2021 Bahar Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ

Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Bahar Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2020-2021 Bahar Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ