2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Nihai Yerleştirme Sonuçları

2020-2021 Akademik yılı Erasmus+ Öğrenim ya da Staj Hareketliliğinden yararlanmaya hak kazanıp hakkından feragat eden, hem Erasmus+ Öğrenim hem de Staj Hareketliliğinden yararlanmaya hak kazanıp hareketlilik önceliğini belirten ve hibesiz olarak hareketlilikten yararlanmayı taahhüt eden öğrencilerin dilekçeleri göz önüne alınmış olup nihai liste aşağıda verilmiştir.

1. ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ LİSTESİ: Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğinden yararlanmak için gerekli kriterleri sağlayan öğrenciler ‘hibeli’ ya da ‘hibesiz/yedek’ olarak yararlanmaya hak kazanmışlardır.

1. STAJ HAREKETLİLİĞİ LİSTESİ (TRAINEESHIP MOBILITY): Erasmus+ Staj Hareketliliğinden yararlanmak için gerekli kriterleri sağlayan öğrenciler ‘hibeli’ ya da ‘hibesiz/yedek’ olarak yararlanmaya hak kazanmışlardır.

Nihai Liste için TIKLAYINIZ.

NOT: 05.10.2020, Pazartesi günü saat 14:00’da Online gerçekleştirilecek olan oryantasyon programına Erasmus+ Öğrenim yada Staj Hareketliliğinden ‘Hibeli’ yada ‘Hibesiz / Yedek’ olarak yararlanmaya hak kazanan tüm öğrencilerin katılımı mazeretsiz zorunludur. İlgili oryantasyon programında tüm prosedür anlatılacak olup sorularınız için bu tarihi beklemeniz gerekmektedir. Online oryantasyon ile ilgili olarak öğrencilere bilgiledirme maili gönderilecektir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020-2021 ACADEMIC YEAR ERASMUS+ PLACEMENT RESULTS (FINAL)

You can find the final list below after the process of cancellation, submission the form for priority of mobility and benefitting from the mobility without grant.

1. FOR STUDY MOBILITY: Students who meet the criteria to benefit from Erasmus + Study Mobility with or without grant

1. FOR TRAINEESHIP MOBILITY: Students who meet the criteria to benefit from Erasmus + Traineeship Mobility with or without grant

Click HERE for the Final List.

NOTE: The participation of all students who are eligible to benefit from Erasmus + Study or Traineeship Mobility with or without a grant in the orientation program, which will be held online on Monday, 05.10.2020, at 14:00, is obligatory. The whole procedure will be explained in the relevant orientation program and you should wait for this date for your questions. An information mail will be sent to students regarding online orientation.

01.10.2020