2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Vize Programı

Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ.

Sivil Havacılık Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ

Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ

Sanat ve Tasarım Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Eski Müfredat Ortak Dersler Vize Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ

Nişantaşı Üniversitesi’nin değerli öğrencileri 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Vize Sınav programında ÇAP/Yandal ya da başka bir sebepten dolayı aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerimiz kendi birimlerine eposta ile başvurmaları durumunda kendilerine mazeret sınav hakkı tanınacaktır.

ÇAP/Yandal öğrencileri Anadal sınavlarına sınav programında açıklandığı şekilde girmek zorundadırlar. Bu öğrencilere mazeret sınavına girme hakkı sadece ÇAP/Yandal dersleri için verilecektir.

Mazeret sınavları Akademik Takvimde (28-31 Aralık 2020) belirtilen tarihlerde yapılacak olup yukarıdaki sebeplerden dolayı kendilerine mazeret hakkı tanınan öğrencilerimiz bağlı bulundukları üst birime,  std.nisantasi.edu.tr uzantılı e-posta adresinden 16 Aralık 2020 Çarşamba gününe kadar “Dersin Kodu”, “Dersin Adı”, “Dersin Öğretim Elemanı” ve “Sınav Çakışmasının Nedeni” (ÇAP/Yandal/Diğer) “Adı Soyadı ve Öğrenci Numarası” belirtilerek başvurmaları gerekmektedir (bu bilgilerin hepsinin tam olarak belirtilmesi gerekmektedir). Başvuru yapmayan öğrencilere mazeret sınav hakkı tanınmayacak olup tüm öğrencilerimize vize sınavlarından başarılar dileriz.

Nişantaşı uzantılı öğrenci E-posta adresi almak için: https://www.nisantasi.edu.tr/Sayfalar/e-posta-ve-obis.html

Meslek Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]