2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Planı Hakkında (Revize)

Sevgili Öğrenciler,

COVID-19 Küresel salgınıyla mücadele amacına yönelik olarak alınan önlemler kapsamında, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu ve Sağlık Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın tavsiye kararları da göz önünde bulundurularak Üniversitemiz Senatosunda 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz dönemi derslerinin blended (harmanlanmış) yöntemle sunulmasına karar verilmiş olup; bu bilgi sizlerle daha önceki duyurumuzda paylaşılmıştı.

Derslerin sunulma modelleri ile ilgili olarak gerekli teknolojik altyapı da dahil olmak üzere; tüm hazırlıklarımız tamamlanmış bulunmaktadır. Bu kapsamda;

Yukarıda belirtilen kararlara ek olarak; üniversitemizdeki eğitim-öğretim süreçleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı’nın küresel salgın süreci ile ilgili ilave tedbir kararlar alması durumunda yeniden değerlendirilecektir.

Ek Bilgi:

01.10.2020