2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Planı Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

Nişantaşı Üniversitesi Senatosu’nun aldığı karar doğrultusunda, 2020–2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’nda tüm akademik birimlerimizde “Blended Learning” sistemiyle eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edilecektir.

Bu çerçevede, İngilizce Hazırlık Programı dersleri ve Uygulamalı Dersler dışındaki tüm Ön Lisans, Lisans ve Lisansüstü programlarımızda derslerimiz, Sanal Kampüs üzerinden uzaktan ve dijital öğretim yöntemleri ile sunulacak olup, İngilizce Hazırlık Programı ve uygulama dersleri, sınıfların gruplara bölünmesi suretiyle Maslak NEOTECH kampüsümüzde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Yüz yüze yapılacak derslerle ilgili detaylı açıklamalar web sayfamız üzerinden siz değerli öğrencilerimiz ile paylaşılacaktır.  Ancak salgının bölgesel ve yerel seyrine göre yetkili kurullar tarafından alınacak kararlar doğrultusunda farklı uygulamalara geçilebilecektir.

Bilginize sunar, başarılı ve sağlıklı günler dileriz.

14.09.2020