Ders Seçimleri Hakkında Önemli Duyuru!

2018 - 2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Ön Lisans ve Lisans Ders Kayıt İşlemleri 17 - 24 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu tarihler dışında hiçbir şekilde ders kaydı yapılamayacağı için tüm öğrencilerimizin 24 Eylül 2018 tarihine kadar kayıt yenilme işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

DERS SEÇİM AŞAMALARI

1. Kayıt Yenileme

Ders seçim işlemlerinizi tamamlayabilmeniz için öncelikle kaydınızı yenilemeniz gerekmektedir. Ödeme yöntemleri ve ücret bilgisi sorgulamak için üniversitemizi arayabilirsiniz.(0212 210 10 10)

2. Ders Seçimi

Kaydınızı yeniledikten sonra ders seçimi için OBİS'e girmeniz gerekmektedir. OBİS'e girişte problem yaşıyorsanız konuyla ilgili Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan destek alabilirsiniz. (OBİS'e giriş yapmak için lütfen TIKLAYINIZ.)

3. Danışman Onayı

OBİS üzerinden derslerinizi seçtikten sonra akademik danışmanınızla görüşerek derslerinizi onaylatabilirsiniz.

12.09.2018