Erasmus İngilizce Yeterlilik Konuşma Sınavına katılacak öğrencilerin dikkatine

2021-2022 Akademik Yılına ait yapılacak olan Erasmus İngilizce Yeterlilik Konuşma sınavı için Öğretim Görevlilerimizin sizlerin adına oluşturduğu Microsoft Teams bekleme odalarında bulunmanız gerekmektedir. Öğretim görevlilerimiz sınava girecek öğrencilere sınav linki bulunan bir e-mail göndermiştir. Her öğrenci için belirlenmiş bir zaman aralığı bulunmaktadır. Zaman çizelgesine buradan ulaşabilirsiniz. Lütfen zaman çizelgesinden ne zaman sınava alınacağınızı kontrol ediniz. Öğretim görevlilerimiz sınava girecek öğrencileri tek tek alacaklardır. Konuşma Sınavında "açık kamera" zorunluluğu bulunmaktadır. Sınav başlamadan önce "Öğrenci Kimliği" veya "Pasaport ya da TC Nüfus Cüzdanı" beyan edilmelidir.

İngilizce Yeterlilik Sözlü Sınav Tarihi ve başlama saati: 15 Haziran 2021, 15:00 (GMT +3) – Microsoft Teams

Başarılar,