İngilizce Hazırlık M1 Final Konuşma Sınav Listeleri / English PYP M1 Final Speaking Exam Lists

Sevgili İngilizce Hazırlık Modül 1 Öğrencileri

Modül 1 Final sınavı için hazırlanan konuşma sınavı listelerini buraya tıklayarak görebilirsiniz. Sınav 05.12.2019 tarihinde yapılacaktır. Devamsızlıktan kalan öğrenciler kırmızı ile işaretlenmiştir ve sınava katılamayacaklardır. Her öğrenciye ayrılmış özel bir zaman dilimi bulunmaktadır. Lütfen zamanınızı kontrol ediniz ve size ayrılan zamanda mevcut bulununuz. Eğer durumunuz hakkında bir yanlışlık olduğunu düşüyorsanız, Koordinator Levent Emre BİLGİN ile sınavdan en az yarım saat önce iletişime geçiniz. Başarılar.

Dear Students of English PYP Module 1

Please click here to see the lists of Module 1 Final Speaking exam lists. Exam will be made in 05.12.2019. Students who are failed because of attendance are marked with red and not available for Final exam. There are timelines assigned to each student. Please check your time and be present that exact time. If you think something is wrong with your situation please find the Coordinator Levent Emre BİLGİN at least 30 mins before the exam. Good Luck.

04.12.2019