İngilizce Hazırlık M1 Total Notlar / English Preparatory M1 Total Exam Results

2019-2020 İngilizce Hazırlık Programı Öğrencilerinin Dikkatine;

Değerli 2019-2020 İngilizce Hazırlık Programı Öğrencileri,

1. Modül'e ait genel toplam notlar (total) listedir. Eğer notlarınızın genel toplamı 60'ın üzerinde ise bir sonraki modüle geçebilirsiniz. Final sınavınızın sonucunu ve notlarınızın detaylı dağılımını OBIS sisteminden görüntüleyebilirsiniz. Yeni sınıf listeleriniz daha sonra yine buradan duyurulacaktır.

Detaylı bilgi için Yabancı Diller Ofisinde koordinatör Levent Emre BİLGİN ile iletişime geçiniz. (sınıf değişimi için değil lütfen!)

Sınav sonuçlarını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ...

English Preparatory Year Students of 2019-2020,

Dear English Preparatory Year Students of 2019-2020,

Total Grades for Module 1 is listed below. If your total grade is above 60, you may proceed to the next module. The result of your final exam and detailed sheet of your grades are also entered on OBIS system. Your new classroom lists will be announced here later on.

For further information ,please contact the coordinator Mr. Levent Emre BİLGİN in Instructors' Office. (not for classroom changes please!)

Please CLICK here to view the exam results.

08.12.2019