İngilizce Hazırlık Programı 19-20 Sınıf Listeleri Duyurusu / English Preparatory Year 19-20 Classroom List Announcement

2019-2020 Hazırlık Öğrencilerinin Dikkatine;

Değerli 2019-2020 Hazırlık Sınıfı Öğrencileri,

Modül 1 için hazırlanmış olan sınıf listelerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Lütfen bilgisayarınıza listeyi indirdikten sonra 1. Modül için geçerli olan seviyenizi, sınıflarınızı ve ders saatlerinizi kontrol ediniz. Yeterli başvuru alındığı takdirde akşam A1 sınıfı açılacaktır. Eğer akşam A1 sınıfında bulunmak istiyorsanız, lütfen bize başvurunuz.

Başarılı bir Akademik Yıl geçirmeniz dileğiyle.

Not: Listede ismi bulunmayan öğrenciler, Yabancı Diller Ofisinde Koordinatör Levent Emre BİLGİN ile iletişime geçiniz.

English Preparatory Year 19-20 Classroom List Announcement

Preparatory Students 2019-2020

Dear Preparatory Year Students 2019-2020,

Please click here to see final classroom list for module 1. Please download the final list to find your levels, classrooms and the lesson time for module 1. We may open an A1 evening class if we have enough applicants for it. So if you want to study in an A1 evening class, please apply for it.

We wish you a fruitful Academic Year.

PS. For students who are not on the list, please find Coordinator Mr. Levent Emre BİLGİN in Instructors' Office.

05.10.2019