“Kadının Sanata Yansıması” Sergi Açılışı, Etkinlik ve Konser

Nişantaşı Üniversitesi, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde, kadına yönelik şiddetin son bulması, kadının güçlenmesi, cinsiyet eşitliğinin toplumun her kesimine ve her alanına yayılmasını vurgulayan unsurlarıyla “Kadının Sanata Yansıması” isimli sanat projesine destek veriyor.

Bugüne kadar yaptığı önemli sanat projeleriyle gündeme gelen Piece of Art News, Vesaire Sanat Galerisi ile Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Göknur Akçadağ’ın proje koordinatörlüğünde organize edilen proje, Nişantaşı Üniversitesi paydaşlığı, ev sahipliği ve Kültür-Sanat koordinatörlüğü işbirliğinde gerçekleşecektir. 8-12 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sergide sanatçılar, kadın konusunda farkındalık yaratacak şekilde oluşturdukları farklı yorumlarını eserleri aracılığıyla sanatseverlerle buluşturacaklar.

Serginin onur sanatçısı Prof. Dr. Tomur Atagök’e, Nişantaşı Üniversitesi tarafından kadına yönelik projelere öncülük etmiş olmasından dolayı ödül takdim edilecektir.

Sergi açılışının ardından Sirene-Acapella Çok Sesli Kadın Korosu, müzik dinletisi gerçekleşecektir.

Sergideki eserlerin satışından elde edilen gelirin bir bölümü de Nişantaşı Üniversitesi’nde burslu okuyan öğrencilere destek olarak aktarılacaktır.

“Kadının Sanata Yansıması” sergisi, 12 Mart 2019 tarihine kadar Nişantaşı Üniversitesi’nde ziyaret edilebilir.

Sergi Alanı: Ana Giriş Kapısı -2. Kat 183 No’lu Sınıf

Nişantaşı Üniversitesi Adres:

Maslak 1453 NeoTech Kampüsü –

Maslak Mahallesi Taşyoncası Sokak No:1V ve 1Y Sarıyer-İstanbul Bina Kodu: 34481742

Tel.: 0212 210 10 10 info@nisantasi.edu.tr

05.03.2019