M3 EPYP Clasroom Lists / M3 EPYP Sınıf Listeleri

Preparatory Students 2019-2020

Dear Preparatory Year Students 2019-2020,

Our classroom list has been updated for M3. From the link below, please download the final list to find your levels, classrooms and the lesson time for Module 3.

Click here for list.

We wish you a fruitful Academic Year.

PS. For students who are not on the list, please find your former Class Advisor if not then, Coordinator Mr. Levent Emre BİLGİN in Instructors' Office.

2019-2020 Hazırlık Öğrencilerinin Dikkatine;

Değerli 2019-2020 Hazırlık Sınıfı Öğrencileri,

Modül 3 için Sınıf Listemiz güncellenmiştir. Listenin güncellenmiş haline aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Lütfen bilgisayarınıza listeyi indirdikten sonra 3. Modül için geçerli olan seviyenizi, sınıflarınızı ve ders saatlerinizi kontrol ediniz.

Başarılı bir Akademik Yıl geçirmeniz dileğiyle.

Listeyi görüntülemek için TIKLAYINIZ.

Not: Listede ismi bulunmayan öğrenciler, ilk önce bir önceki sınıf öğretmeninizi, olmadığı takdirde Yabancı Diller Ofisinde Koordinatör Levent Emre BİLGİN ile iletişime geçiniz.

14.02.2020